Kasvattajat

Ilmoittaudu shetlanninponikasvattajaksi vshetlanninponiyhdistys@gmail.com otsikolla Kasvattajaesittely. Tallin nimen, osoitteen ja kasvattajanimen lisäksi kirjoita sähköpostiin muutaman virkkeen esittely tallista ja sen toiminnasta. Huomioithan, että esittelytekstiä on mahdollista muuttaa jälkikäteen esimerkiksi toiminnan muuttuessa.

Tallit ovat listattu aakkosjärjestykseen, voit hakea tiettyä tallia käyttämällä CTRL + F hakua.


Adina, kasvattajanimi A.D. / AD

Adina on toiminut monipuolisena shetlanninponien kasvattajana vuodesta 2004 ja omaa vahvan kokemuspohjan rodusta, joten autamme mielellämme myös lähtemään rodun pariin. Ponimme ovat saavuttaneet mittavaa tulosta niin näyttelypuolella kuin ratsuinakin. Lisäksi ponimme kilpailevat raviponitoiminnassa aktiivisesti mukana ja valjakkoajossa. Kaikille löytyy varmasti sopiva poni meiltä, myös vanhoista sukulinjoista kasvatuskoteihin. Meiltä myydään poneja ympäri vuoden lähinnä tilausvarsoina, lisätietoa löydät sivuiltamme. Adina sijaitsee Rovaniemellä, mutta varsat ja myyntiponit kulkeutuvat myyntitoiminnan mukana ympäri Suomen sekä muuallekin sovittaessa.

Tutustu talliin

Cawdor Ponies, kasvattajanimi Cawdors

Cawdor Ponies on vuonna 2020 perustettu virtuaalitalli, jonka pääpaino on valjakkopainoitteisissa shetlanninponeissa. Turun saaristomaisemat antavat poneille luonnonläheisen mahdollisuuden arkiseen elämään, mutta toisinaan myös värittää hauskasti päiväkirjoja saaristomaisin metkuin. Cawdor Poniesin kasvatit sopivat valjakkopainoitteisuudestaan huolimatta hyvin erilaisiin koteihin, sillä uskomme vankasti shetlanninponien monipuolisuuteen.

Tutustu talliin

Kuunokka, kasvattajanimi Kuunokan

Kuunokka markkinoi itseään ällösöpöydellä ja glamourilla. Ällösöpöydestä tämän 2019 keväällä perustetun siittolan tiluksilla vastaavat shetlanninponi, jotka elelevät rintarinnan tasokkaiden puoliveristen kanssa. Lounais-Suomessa sijaitsevaa tilaa emännöi Serena, joka pyörii myös VSY:n ja SHLA:n takana, ja jonka toimesta Kuunokka on ollut näyttämönä niin SHLA -cupeille kuin rotunäyttelyillekin. Ponikasvatusta tehdään Kuunokassa täysin harrastusmielessä, painottuen niin ikään valjakkoponeihin.

Tutustu talliin

Wyat Shetlands, kasvattajanimi Wyat

Wyat Shetlands on shetlanninponeja rennolla otteella ja pieni pilke silmäkulmassa kasvattava talli. Ensimmäiset Wyat -kasvatit syntyivät jo vuonna 2013 jolloin toiminta oli vielä neppailua verrattuna nykytilanteeseen. Wyat Shetlandsissa on monennäköistä ja -kokoista ponia, joista jokainen on oma hulvaton persoonansa. Wyatissa on tavoitteena kasvattaa suorituskykyisiä, ja toivottavasti selväpäisiä, koulu- sekä valjakkoponeja.

Tutustu talliin