Tervetuloa Virtuaaliset Show-näyttelyt sivuille!

Virtuaaliset Show-näyttelyt etsivät uutta ylläpitäjätiimiä, eikä yhdistyksellä ole aktiivista sähköposti- tai tagseurantaa ennen ylläpitovaihdosta. Näyttelyt pyörivät kuitenkin normaalisti VRL:n kalenterissa ja näyttelyitä saa järjestää tavanomaiseen tapaan. Halukkuuden ilmoittaminen tai ylläpitotyöstä heräävät lisäkysymykset voi kysyä esimerkiksi vpvirtuaali@gmail.com

Virtuaaliset Show-näyttelyt (VSN) tavoitteena on tarjota harrastajille vaihtoehtoinen paikka Näyttelyjaoksen (NJ) rinnalle järjestää näyttelyitä sekä haalia hevosilleen näyttelytuloksia ja -kokemusta. Yhdistyksen alaisia näyttelyitä sekä käyttöluokkia voi järjestää kuka tahansa VRL-tunnuksen omaava henkilö, kunhan on tutustunut ensin yhdistyksen toimintaan ja sen asettamiin sääntöihin. VSN:n kautta saavutetut näyttelytulokset ja myönnetyt arvonimet hyväksytään myös kaikissa kantakirjoissa sekä useimmissa eri laatuarvosteluissa.

Virtuaaliset Show-näyttelyt on toiminut vuoteen 2021 asti itsenäisenä yhdistyksenä, jonka jälkeen se on astunut Virtuaalisen Ratsastajainliiton alaisuuteen, jolloin yhdistyksellä on ollut yhtenäinen kilpailukalenteri muiden kilpailu- ja näyttelyjaosten kanssa sekä sen dataa palkintoineen on voitu arkistoida hevosten VH-profiileihin.

VSN Ylläpito, vshownayttelyt@gmail.com

Informaatio

VSN on virtuaalinen yhdistys, eikä tämän sivuston sisältö ole millään tavoin kytköksissä todelliseen maailmaan. Yhdistystä ylläpitää Siiri (VRL-14355) ja Cery (VRL-02116), ja sen näyttelytoiminta on Virtuaalisen Ratsastajainliiton alaista.

Tiesitkö?

...