Maybeck Stud

Mangon Cherry Blossom

Shetlanninponi, tamma
Syntynyt 11.11.2017, 8v
Musta, 105cm

Rekisterinumero VH17-017-0542
Valjakkopainoitteinen: Noviisi
Kasvattanut Walnut Grove Shetlands
Omistaa Maybeck Stud VRL-02116 & VRL-14355

VIR MVA Ch
VVJ-I
KTK-I
SHLA-I


Kun joku kysyy, minkälainen poni Cherry on röyhistän usein rintaa ja loihdin kasvoilleni pienen hymyn. "Tiedäthän, että usein sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä. No, ne ihmiset eivät ole tavanneet vielä meidän Cherryä, joka ihan oikeasti on ihmisen paras ystävä. Se on sellainen ihana ponipalleroinen, joka on aina hyvällä tuulella ja toimii jokaisessa tilanteessa kuin ihmisen mieli. Cherry on yksiä lempiponejani kautta aikain, eikä todellakaan turhaan." vastaan kysyjälle samalla, kun tarkkailen hänen kasvoja jotka usein muuttuvat hieman epäilevän näköiseksi. "Arvasin, ettet usko, mutta ei se mitään. Otetaan Cherry tarhasta talliin, ja saat hetken tutustua siihen. Olen sataprosenttisen varma, että epäilyksen ilme katoaa kasvoiltasi alta aikayksikön."

Cherry on poni, jonka kanssa taantuu vuosikymmeniä taaksepäin ja kokee itsensä uudelleen pieneksi ponitytöksi. Cherry on niin ihastuttava ja pussattava poni, että sen kanssa viettää mielellään aikaa - vaikka sitä aikaa ei oikeasti olisikaan, sitä huomaa harjanneensa korvat höröllä seisovaa ponia tunnista toiseen ja loihtineensa sille mitä hienoimpia lettejä sen tuuheaan, pitkään harjaan. Vaikka kai on sanomattakin selvää, on Cherry melko simppeli poni - sen voi myös klipata, rokottaa, raspata ja kengittää ilman, että poni laittaisi ranttaliksi.

Valjakkoponina Cherry on mitä miellyttävin. Se on ahkera työmyyrä, joka lähtee yhtä suurella innolla sunnuntaihölkälle maastoon kuin kahden tunnin valjakkovalmennukseenkin. Cherry sopii ajettavaksi monentasoiselle ohjastajalle, sillä se on melko simppeli - kunhan sitä ohjaa tehtävästä toiseen johdonmukaisesti ja välissä muistaa kehua äänellä, on se valmis suuntaamaan vaikka kohti kuuta yhdessä ihmisen kanssa. Cherrylla on ajettu paljon sekä yksilö- että parivaljakkona ja se toimii molemmissa moitteetta; yksilönä se on ehkä aavistuksen rauhallisempi, mutta ei se parivaljakkonakaan mikään hölmöläinen ole. Ottaa vain ehkä hieman normaalia enemmän tukea parivaljakostaan.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Appletree's Al Capon
VIR MVA Ch, KTK-II
ii. Appletree's Edgar Allan Pony evm iii. Appletree's Denver
iie. Lexi van de Vossenkamp
ie. Balsdean Miles Away evm iei. Maple Mania
iee. Aywick Hula Hoop
e. Aywick Cola Nut
VIR MVA Ch, KTK-I
ei. Polarize of Wildwood evm eii. Clopton's Orion
eie. Silverbell Honesty
ee. Aywick Sugar Apple evm eei. Ludwig vom Zaulsdorf
eee. Aywick Juniper


Syntymäaika Jälkeläinen Isä Omistaja
01.04.2018 t. Maybecks Cherry Mist Maybecks Crusor Crimis, Routaruusu
07.03.2018 t. Maybecks Cherry Nut Kurkun Candy King Maybeck Stud

Kilpailumenestys

Arvokilpailut

ei tuloksia

Näyttelytulokset

  23.12.2017 NJ-näyttelyt (Maybeck Stud) irtoSERT
  06.01.2018 NJ-näyttelyt (Maybeck Stud) BIS4, MVAsert
  17.02.2018 NJ-näyttelyt (Maybeck Stud) irtoSERT
  01.03.2018 NJ-näyttelyt (Ruusupellon tila) BIS5, MVAsert

Kilpailut