etusivu                 esittely                 tapahtumat                 oriasemainfo                 jalostusorit


Oriasemainfo, jalostusorien käyttö ja astutuksen varaus


Yleistä tietoa

Tärkeimpänä reunaehtona pidämme, että tarjoamme jalostusorejamme vain puhtaaseen rotujalostukseen, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi suomenhevonen on tarjolla vain suomenhevosjalostukseen. Puoliveriorejamme voi kuitenkin käyttää esimerkiksi muun puoliverirodun jalostukseen (esimerkiksi hannoveria suomalaiselle puoliveritammalle) rotumääritelmien mukaisesti.

Kortenhorstin orit ovat tarjolla jalostukseen niiden koko elinkaaren ajan, jonka vuoksi jalostusorivalikoimasta voi löytyä ori, jolla ei ole vielä suurta meriittilistaa takanaan. Orit ovat käytettävissä jalostukseen ympäri vuoden myös kilpailu-uran aikana.

Astutuksen varaus

Astutus varataan sähköpostitse asianmukaisesti otsikoiden esim. Mulberry Onyx, astutusvaraus. Viestissä mainitaan tamman nimi ja osoite, varsan haluttu syntymäaika sekä varsan aiottu käyttötarkoitus tulevaisuudessa.

Kun astutusvaraus on tehty, tuodaan tamma Kortenhortsin tiloihin jossa se keinosiemennetään tilan oman eläinlääkärin toimesta. Tarjoamme pitkään viipyville tammoille täysihoidon 20 hevosen vierastallista, jonka lisäksi vaihtoehtoisena majoituksena kesäkaudella on rauhalliset yhteislaitumet katetulla sääsuojalla. Huom! Myös tamma & varsa laidunmahdollisuus tammoille joilla kesällinen maitovarsa alla.

Astutuskalenteri

ei astutuksia vuodelle 2017


© Kortenhorst 2017
ulkoasun suunnittelu & toteutus: Narie
Kortenhorst on virtuaalitalli // a SIM-game stable