Villa Backa

Kasvatustoiminta

Villa Backan yksi toiminnan kulmakivistä on norjavuonohevosten kasvatus. Vaikka omat viikinkitukamme ovat pääsääntöisesti koulupainoitteisia, uskomme vahvasti rodun monipuolisuuteen jonka vuoksi myymme kasvattejamme hyvin monenlaisiin koteihin. Tavoitteenamme on kasvattaa hyväluonteisia ja kestävärakenteisia vuonohevosia, jotka tuovat iloa niin harrastajille kuin ammattilaisillekin lajiin tai painoitukseen katsomatta.

Myymme mielellämme kasvatteja muille vuonohevosista kiinnostuneille harrastajille joilla on tarjota pitkäaikainen koti sekä siistit, yksilölliset sivut. Koska hevoskasvatuksemme on hillittyä ja tarjoamme harvoin vuonohevosia varsinaisissa kasvattimyynneissä, keskustelemme mielellämme varsoista kiinnostuneiden kanssa esimerkiksi mahdollisuuksista tilausvarsoihin sähköpostitse tai chatitse. Tilausvarsat ovat pääsääntöisesti mahdollisia yhdistelmistä, joista ei ole entuudestaan varsoja.

  • Rekisteröintiohjeet

    Toivomme, että jokainen kasvattimme rekisteröidään ostajan toimesta Virtuaalisen Ratsastajainliiton hevosrekisteriin arvokkaan arkistointidatan vuoksi. Rekisteriin merkitään perustietojen sekä hevosen vanhempien VH-tunnusten lisäksi kasvattajaksi BACK9723 ja VRL-14355 sekä syntymämaaksi Suomi.

Syntyneet kasvatit

22.08.2022 t. Sølvbergsblakka i. Søllvard e. Skårsblakka om. Villa Backa
16.09.2022 t. Ørhild i. Cottonbay Ørlygr e. Sorciere Foxberry om. Villa Backa