♘  Aartoneva
etusivu   ravihevoset   kasvatus   kilpailut  

Kasvatustoiminta

Aartonevan toimintaan kuuluu ravihevosten kasvatus niin ammattilaisille kuin harrastajillekin sopivaksi. Haluamme kasvattaa ensisijaisesti hyvä luonteisia, rehellisiä hevosia joilla on korrekti rakenne ja korkea työmotivaatio - oli tulevaisuuden työ sitten ravihevosurheilua, leppoisaa harrastelua ajaen ja ratsain tai vaikkapa työhevosajoa.

Myyntiehdot

Myymme kasvatteja hyvin erilaisiin koteihin, sillä uskomme hevostemme monipuolisuuteen. Voit jättää ostotarjouksen myytävästä kasvatista sähköpostilla tai Keskustan pikaviestimellä. Kerrothan ostotarjouksessa tulevaisuuden suunnitelmista rehellisesti; emme odota nopeaa tahtia tai esimerkiksi kilpailuihin tähtäämistä. Näemme mielellämme myös tallin, johon kasvatti mahdollisesti muuttaisi.

Kasvatin kuollessa pyydämme sivujen tallentamista esimerkiksi Web Archiveen ja/tai ilmaispalvelimelle. Mikäli haluat luopua kasvatista kokonaan, tarjoa sitä ensisijaisesti takaisin meille - hoidamme tarpeen vaatiessa kasvatin uudelleen myymisen puolestasi.

Rekisteröintiohjeet

Siistien sivujen ja pitkäaikaisen kodin lisäksi toivomme, että kasvattimme rekisteröidään Virtuaalisen Ratsastajainliiton hevosrekisteriin arvokkaan arkistointidatan vuoksi. Hevosrekisteriin ilmoitetaan kasvattajaksi AART2219, kasvatusliitteeksi Aartonevan ja syntymämaaksi Suomi. Kasvatin vanhempien VH-tunnukset löydät hevosten sivuilta.

    Tarvitsetko apua rekisteröinnissä? VRL:n kokoamat rekisteröintiohjeet löydät täältä.

Kasvatit

syntynyt nimi isä emä omistaja
05.01.2022 t. Aartonevan Ylli Wuoren Vilhelmi Radikaalin Yötön Siiri 14355
13.01.2022 t. Aartonevan Puretti Wuoren Vilhelmi K.R. Purnu Knipse 14657
04.02.2022 o. Aartonevan Piirto Ruskon Pikkujätti Snillin Jekuttiina Meeri N. 02160
01.03.2022 t. Aartonevan Purjetta Latokartanon Eetos K.R. Purnu Siiri 14355
04.05.2022 t. Aartonevan Inette Toy's Joker Aken inga Siiri 14355

Tämä on virtuaalitalli   |   Ulkoasu © VRL-07415, muu materiaali © Aartoneva
Otsikkokuva © Photo by Fezbot2000 on Unsplash